GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στον Πειραιά στις παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσής Αυγής

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στον Πειραιά όπου πραγματοποιούνται παράλληλες συγκεντρώσεις από τη Χρυσή Αυγή και αντιφασιστικές οργανώσ...


Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στον Πειραιά όπου πραγματοποιούνται παράλληλες συγκεντρώσεις από τη Χρυσή Αυγή και αντιφασιστικές οργανώσεις. 

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συγκέντρωση  με κεντρικό σύνθημα «Οχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας», ενώ οι  αντιφασιστικές οργανώσεις και σωματεία του Πειραιά διοργανώνουν συγκέντρωση ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ένα άτομο που πήγαινε να συμμετάσχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) το συγκεκριμένο άτομο χτυπήθηκε και από το ΜΑΤ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση κρότου λάμψης και αυτή τη στιγμή βρίσκονται παρατεταγμένες οι κλούβες των ΜΑΤ έξω από το δημοτικό θέατρο προκειμένου να "χωρίσουν" τις δύο συγκεντρώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση