GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναχώρησαν αιφνιδίως οι θεσμοί!

Έφυγε από την Αθήνα αιφνιδιαστικά το κουαρτέτο και πολλά είναι τα σενάρια για τον λόγο της αποχώρησής του. Οι εκπρόσωποι των δανειστών...


Έφυγε από την Αθήνα αιφνιδιαστικά το κουαρτέτο και πολλά είναι τα σενάρια για τον λόγο της αποχώρησής του.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών έφυγαν τα χαράματα από το Χίλτον για τις Βρυξέλλες  προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με τους επικεφαλής τους τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση και θα επιστρέψουν αύριο - ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις.
Παρότι εντείνεται η φημολογία ότι δεν ήθελαν να συζητήσουν τηλεφωνικά με τους προϊσταμένους τους, καθώς μετά τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου ανησυχούν για την ασφάλεια των επικοινωνιών στην Αθήνα, πηγές της Κομισιόν επιμένουν ότι η συνάντηση στις Βρυξέλλες ήταν προγραμματισμένη πριν το επεισόδιο με την υποκλοπή στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τους  συγκεκριμένους κύκλους της Κομισιόν την Παρασκευή το μεσημέρι η αναχώρηση των εκπροσώπων των ευρωπαίων δανειστών για τις Βρυξέλλες οφείλεται στη συμμετοχή τους με φυσική παρουσία στο Euroworking Group που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας, γεγονός που επιτρέπει καλύτερη διαβούλευση μαζί τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση