GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επεισόδιο στο λιμάνι του Πειραιά και η απομάκρυνση των δημοσιογράφων

Την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων προκάλεσε η απομάκρυνση τους από το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα από την πύλη Ε-3 κατά την ...


Την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων προκάλεσε η απομάκρυνση τους από το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα από την πύλη Ε-3 κατά την ενημέρωση των προσφύγων από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο, όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης, στον Real Fm 97,8.

Την ίδια στιγμή, συγκλονιστική είναι η ιστορία με τον Αφγανό πατέρα που κρατούσε στα χέρια του το μόλις δύο μηνών βρέφος του και όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες επιχείρησε να το πετάξει προς τους αστυνομικούς όταν είδε να απωθούν ένα από τους συγγενείς του.

Σε ότι αφορά την ενημέρωση στους πρόσφυγες, στόχος της κυβέρνησης είναι να μεταφερθούν σε άλλο σημείο του λιμανιού αλλά και σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας, το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και τις επόμενες ημέρες. 

 

Ακούστε το ηχητικό

</

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση