GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από τα δημοσιεύματα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τις ανήλικες μαθήτριες

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα που διέρρευσαν από τη Νότια Κορέα αναφέρουν ότι ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας έχει στη διάθεσή του 2.0...


Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα που διέρρευσαν από τη Νότια Κορέα αναφέρουν ότι ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας έχει στη διάθεσή του 2.000 κορίτσια τα οποία εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.
Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν συγκεκριμένα ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιλέγει κορίτσια τα οποία τα χρησιμοποιεί ως σκλάβες του σεξ, διατηρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα έθιμο που διαρκεί από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με αυτό το έθιμο, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης επισκέπτεται σχολεία και επιλέγει ανήλικα κορίτσια τα οποία πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια: να είναι παρθένες, να έχουν ύψος μέχρι 1,65cm, να έχουν καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, να έχουν μελωδική φωνή, και φυσικά να είναι καλλίγραμμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση