GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτος διάλογος στη Βουλή: "Τι με κοιτάς, σ'αρέσω;", "Ρε άντε γ...ου!"

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δύο βουλευτών σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη η συζή...


Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δύο βουλευτών σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη.

Αφορμή για τον τσακωμό ήταν… ένα άγριο βλέμμα που έριξε ο Γιάννης Μανιάτης στον κ. Μουμουλίδη, την ώρα που ο τελευταίος είχε μια λεκτική διαμάχη με την Εύη Χριστοφιλοπούλου, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Την ώρα που οι δύο άντρες έβγαιναν προς το περιστύλιο, ο κ. Μουμουλίδης πλησίασε τον κ. Μανιάτη και του ζήτησε το λόγο, λέγοντάς του: “Γιατί με κοιτάς; Δεν θα με ξανακοιτάξεις εμένα έτσι”.

“Τι μας λες ρε που θα μας πεις και πώς θα σε κοιτάμε”, ήταν η αντίδραση του κ. Μανιάτη. Στο σημείο εκείνο οι δύο βουλευτές πλησίασαν ο ένας τον άλλο, κάνοντας όσους βρίσκονταν γύρω να πιστέψουν πως θα πιαστούν στα χέρια.

Ο διάλογος έγινε πιο έντονος. “Θα με ξανακοιτάξεις έτσι μόνο αν σου αρέσω”, είπε ο κ. Μουμουλίδης για να πάρει την απάντηση από τον κ. Μανιάτη: “Άντε ρε γ...ου!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση