GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόψεις για τον Απόδημο Ελληνισμό

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μετά την τοποθέτησή του από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα α...

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μετά την τοποθέτησή του από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα απόδημου ελληνισμού της Ν.Δ. παραχώρησε στον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο και στην εκπομπή FACE CONTROL του ARCADIA SPOT o Αρκάς Νίκος Παγώνης.
Μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ARCADIA SPOT o Νίκος Παγώνης αναφέρθηκε στους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η νέα γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού της Ν.Δ., τόνισε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν από το ελληνικό κράτος προς τους Έλληνες ομογενείς, υπογράμμισε την ανάγκη του μητροπολιτικού κράτος να επανεντάξει στο δυναμικό του τους Έλληνες της Διασποράς και τέλος αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο απόδημος ελληνισμός τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Ο Νίκος Παγώνης καλεσμένος στην εκπομπή του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου μιλάει για τα προσωπικά του σχέδια, για τη σχέση του με την πολιτική και την εκκλησία και δηλώνει σε όλους τους τόνους την ανάγκη του εθνικού συντονισμού προκειμένου να αξιοποιηθεί το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας μας που είναι ο οικουμενικός ελληνισμός.
Δείτε την εκπομπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση