GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμειναν στο «μηδέν» Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Η απουσία του Ρονάλντο, αλλά και η έλλειψη διάθεσης των δύο ομάδων να ρισκάρουν σφράγισαν την εικόνα του πρώτου ημιτελικού που οδηγήθηκ...


Η απουσία του Ρονάλντο, αλλά και η έλλειψη διάθεσης των δύο ομάδων να ρισκάρουν σφράγισαν την εικόνα του πρώτου ημιτελικού που οδηγήθηκε μοιραία στο 0-0.
Καλύτερη η Ρεάλ στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, είχε τις φάσεις με το μέρος της, αλλά στις τρεις καλύτερες απόπειρες για γκολ, τη μία «μίλησε» το δοκάρι και τις άλλες δύο ο Χαρτ, κρατώντας ολοζώντανη τη Σίτι.
Για ημιτελικό μιλάμε και γράφουμε. Συνεπώς ήταν εμφανές ότι θα υπάρξει πολλή τακτική, γεγονός που ενισχύθηκε από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και κάθισε στην εξέδρα. Ο Ζιντάν είδε τη Ρεάλ να μπαίνει πιο ορμητικά, ωστόσο η Σίτι ήταν διαβασμένη, κάνοντας σχεδόν ίδιο ματς, όπως αυτό εναντίον της Παρί. Περίμενε την περισσότερη ώρα του Μαδριλένους και έψαχνε την κόντρα επίθεση με Σίλβα ή Αγουέρο. Ταχύτατο αμυντικό τρανζίσιον από τη Ρεάλ, σκότωνε εν τη γενέσει τους τις όποιες υπόνοιες αντεπίθεσης. Δεδομένο ότι το θέαμα θυσιάστηκε εντελώς για χάρη της τακτικής, κοινός τόπος γινόταν προοδευτικά ότι όσο η μπάλα δεν αναπαυόταν στα δίχτυα (από κάποια σπάνια συγκυρία) τόσο θα υπερισχύει η εικόνα της τακτικής στο γήπεδο.
Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση