GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στον Πολάκη: Δεν παραιτούμαστε – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάση Γιαννόπουλου, και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μετά την απόφασ...


Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάση Γιαννόπουλου, και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μετά την απόφαση του υπουργού να ζητήσει την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ και την επανατοποθέτηση από το υπουργείο νέων μελών.
«Εμείς δεν παραιτούμεθα, διότι η θέση αυτή, είναι τιμητική θέση», απάντησε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε για την απόφαση του Υπουργού, μέσω του Facebook του κύριου Πολάκη» -κάτι που χαρακτήρισε «άκομψο».
Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω, σήμερα, ότι θα έχουν την καλοσύνη, επισήμως, να μας το κοινοποιήσουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αλλά, τελοσπάντων, είναι θέμα το οποίο αφορά τους υπουργούς. Εμείς δεν παραιτούμεθα, διότι η θέση αυτή, είναι  τιμητική θέση».
Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ εξαπέλυσε στη συνέχεια επίθεση εναντίον του Παύλου Πολάκη, αλλά και του Ανδρέα Ξανθού, για τον διαγωνισμό πρόσληψης των γιατρών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, σημειώνοντας: «Ο πίνακας επιτυχόντων που αναρτήθηκε είναι ένας πίνακας ο οποίος δεν τον επεξεργάστηκε η επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά ήταν με εντολή του υπουργού και πρόσθεσε: «Όλη η διαδικασία που τηρήθηκε, γιατί εμείς ως ΚΕΕΛΠΝΟ ήμασταν απλοί διεκπεραιωτές αυτής της διαγωνιστικής υποθέσεως, την έκανε το Υπουργείο».
«Δηλαδή, πήρε τους φακέλους. Παράνομη πράξη», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, και τόνισε ότι όλα θα απαντηθούν σε άλλες αίθουσες, από τη στιγμή που έχει κατατεθεί  μηνυτήρια αναφορά από τον κ. Λοβέρδο, τον κ. Κεγκέρογλου και την κ. Χριστοφιλοπούλου. Θα απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα κάπου αλλού», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Το να πάρουν τους φακέλους στο υπουργείο, να επεξεργαστεί τους φακέλους το υπουργείο, έξω από το κανονιστικό πλαίσιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, που σε εμάς έδωσε την αρμοδιότητα να κάνουμε αυτή την επεξεργασία, καταλαβαίνετε ότι αποτελεί μία παρανομία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
«Σε αυτή την θέση είμαστε αμισθί» είπε ο κ Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Αν θέλουν οι κύριοι Υπουργοί ας μας παραιτήσουν. Έχουν την δυνατότητα».

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε χθες, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ και την επανατοποθέτηση από το υπουργείο νέων μελών.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός, μέσω της ανάρτησής του, προαναγγέλλει κάθαρση και αναδιοργάνωση του Οργανισμού.
«Να και τα νέα του ΚΕΕΛΠΝΟ που προανήγγειλα. Ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο, για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του», σημείωσε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση