GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμαρχος του Λονδίνου "στόλισε" τον Ομπάμα: Διεστραμμένος και υποκριτής

Την έξαλλη αντίδραση αρκετών Βρετανών πολιτικών - συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου του Λονδίνου – προκάλεσε η παρέμβαση του Μπαράκ...


Την έξαλλη αντίδραση αρκετών Βρετανών πολιτικών - συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου του Λονδίνου – προκάλεσε η παρέμβαση του Μπαράκ Ομπάμα στο εθνικό ζήτημα του Brexit, συγκεκριμένα η υποστήριξή του στον πρωθυπουργό Κάμερον και η τοποθέτησή του υπέρ της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος – ο οποίος συναντήθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ντέηβιντ Κάμερον, ενώ  το βράδυ της Παρασκευής το ζεύγος Ομπάμα θα γινόταν  δεκτό από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ στο Παλάτι του Κένσινγκτον - κατηγορήθηκε για υποκρισία και μια «ασυνάρτητη» και «διεστραμμένη» παρέμβαση στην οξεία συζήτηση της χώρας, προτρέποντας τους Βρετανούς ψηφοφόρους να παραμείνουν στην ΕΕ.
 Ο Δήμαρχος Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είναι επίσης ο ηγέτης της εκστρατείας υπέρ του Brexit, δήλωσε επίσης ότι ο  "μισο-Κενυάτης" Ομπάμα εκφράζει 'μια προγονική απέχθεια απέναντι στη βρετανική αυτοκρατορία".
Με άρθρο του στην Daily Telegraph, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Λονδίνο τη νύχτα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος Ομπάμα έγραψε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την τρομοκρατία αν μείνει στην ΕΕ. Προσθέτει ότι η συμμετοχή στην ενωμένη Ευρώπη όχι μόνο δεν περιορίζει, αλλά μεγεθύνει τη βρετανική επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση