GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ας ερχόσουν» και του χρόνου, Γιάννη Μπέζο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία γνωρίζει το εντυπωσιακό «Ας ερχόσουν για...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία γνωρίζει το εντυπωσιακό «Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα στον Ελληνικό Κόσμο για αυτό και πήρε παράταση από τις 4/5, ενώ έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι «θα πάει» και του χρόνου στον ίδιο χώρο!

Η δυνατή μουσικοθεατρική παράσταση που είναι από καρδιάς αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ, με τον εξαίρετο Γιάννη Μπέζο στο «τιμόνι», ξεκίνησε εντυπωσιακά, προχωρά δυναμικά κι υπόσχεται να…σαρώσει και τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ ο ίδιος «μαγειρεύει» και άλλα «χτυπήματα» πολύ ενδιαφέροντα.

Να πάρεις  Realnews-εκτάκτως το Σάββατο!-και θα τα μάθεις όλα από την γερή συνέντευξή μας…

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος,Τάνια Τρύπη, Ευρυδίκη, Βαλέρια Κουρούπη, Ελένη Καρακάση, Γιάννα Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κατσώλης, Σταύρος Νικολαϊδης, Γιώργος Παράσχος, Σταύρος Μαρκάλας.

Συμμετέχουν χορευτές ενώ υπάρχει και ζωντανή ορχήστρα.

Σπεύσατε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση