GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιαννόπουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει τον Πολάκη για παράνομες ενέργειες - ΒΙΝΤΕΟ

«Στη ζωή μας έχουμε μάθει ορισμένα πράγματα. Βασικά στοιχεία της δημοκρατίας. Να σεβόμαστε τους νόμους. Φανταστείτε εγώ με όλη μου τη στα...


«Στη ζωή μας έχουμε μάθει ορισμένα πράγματα. Βασικά στοιχεία της δημοκρατίας. Να σεβόμαστε τους νόμους. Φανταστείτε εγώ με όλη μου τη σταδιοδρομία, την κοινοβουλευτική μου θητεία, και υφυπουργός που ήμουν επί τριάμισι έτη, να φθάσω να παρανομήσω επειδή θα ήθελε ο υπουργός»,  δήλωσε στο Mega, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην απόφαση του Παύλου Πολάκη να παραιτηθούν  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Στη διαδικασία, ως ΚΕΕΛΠΝΟ, ήμασταν διεκπεραιωτές αυτής της υποθέσεως. Την έκανε το υπουργείο, πήρε τους φακέλους. Παράνομη πράξη. Θα απαντηθούν σε άλλες αίθουσες από τη στιγμή που έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά από τον Κεγκέρογλου, τον Λοβέρδο και την Χριστοφιλοπούλου και έχει γίνει ολόκληρη επίκαιρη επερώτηση", πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.  

«Το να πάρουν τους φακέλους, να τους επεξεργαστεί το υπουργείο, έξω από το κανονιστικό πλαίσιο του ΚΕΕΛΠΝΟ που σε εμάς έδωσε την αρμοδιότητα να κάνουμε την όλη αυτή επεξεργασία, αποτελεί μία παρανομία. Και ο πίνακας που αναρτήθηκε δεν τον επεξεργάστηκε η επιτροπή η οποία ήταν δια αποφάσεως του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά ήταν με εντολή του υπουργού», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος. 

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση