GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Νόνικα Γαληνέα με την Κατερίνα Χέλμη

Η Κατερίνα Χέλμη είχε αποκαλύψει για τον αείμνηστο Αλέκο Αλεξανδράκη ότι μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα, όταν τον είχε φιλήσει, κ...


Η Κατερίνα Χέλμη είχε αποκαλύψει για τον αείμνηστο Αλέκο Αλεξανδράκη ότι μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα, όταν τον είχε φιλήσει, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μπάρμπα Γιάννης ο κανατάς».

Αυτό ήταν που εξόργισε την επί 23 χρόνια σύντροφο του ηθοποιού, Νόνικα Γαληνέα, και ξέσπασε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo.

"Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό της... Ντροπή!", δήλωσε και συμπλήρωσε:

"Ο Αλέκος ήταν ένας και μοναδικός. Μύθος. Αυτά δεν λέγονται ούτε για ζωντανό άνθρωπο. Ντροπή! Τέτοιες φράσεις, τέτοιες λέξεις δεν λέγονται ούτε όταν ο άλλος είναι στη ζωή. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει φύγει. Ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας, δείχνει ποιος είναι. Ο Αλέκος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν «αγγίζουν» τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη."

Και συνέχισε: 

"Δεν ξέρω πώς να μιλήσω για τέτοιες δηλώσεις. Δεν χωράνε στο δικό μου μυαλό" λέει εξοργισμένη και απαντάει αν εκείνη θα έκανε τέτοια δήλωση για συνάδελφό της:

"Αυτή η ερώτηση με προσβάλλει απίστευτα Νίκο. Ποτέ, μα ποτέ! Ντρέπομαι και μόνο που ακούω τέτοιες φράσεις. Λυπάμαι. Λυπάμαι πάρα πολύ που αυτή η δήλωση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ποτέ άλλοτε τέτοια πράγματα για τον Αλέκο. Τον πιο ευγενή και καλοπροαίρετο άνθρωπο του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Τον άνθρωπο που μόνο καλό έκανε και ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Λυπάμαι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση