GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά σε επίπεδα-ρεκόρ η παραγωγή πετρελαίου τον Απρίλιο

Η μηνιαία παραγωγή πετρελαίου των κρατών-μελών του ΟΠΕΚ αυξήθηκε κατά 170.000 βαρέλια ημερησίως στα 32,64 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρ...


Η μηνιαία παραγωγή πετρελαίου των κρατών-μελών του ΟΠΕΚ αυξήθηκε κατά 170.000 βαρέλια ημερησίως στα 32,64 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, πλησιάζοντας τα επίπεδα-ρεκόρ παραγωγής του περασμένου Ιανουαρίου, σύμφωνα με έρευνα του Reuters.
Για το μήνα Απρίλιο, οι μεγαλύτερες μειώσεις της παραγωγής πετρελαίου καταγράφονται στο Κουβέιτ και τη Νιγηρία, ενώ μείωση παρουσιάζει και η παραγωγή πετρελαίου στη Βενεζουέλα. Από την άλλη μεριά, αυξητική είναι η πορεία της παραγωγής πετρελαίου κατά το μήνα που διανύουμε στο Ιράν, στο Ιράκ, αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η παραγωγή της Σαουδικής Αραβίας καταγράφεται στα 10,15 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, ελαφρώς διαφοροποιημένη από την ημερήσια παραγωγή της κατά τον προηγούμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση