GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι διατηρεί το σώμα της η Μιράντα Κερ

Απαιτείται πολλή και σκληρή δουλειά για να αποκτήσει κανείς το σώμα της Μιράντα Κερ, από την καθημερινή άσκηση μέχρι και την αυστηρή δι...


Απαιτείται πολλή και σκληρή δουλειά για να αποκτήσει κανείς το σώμα της Μιράντα Κερ, από την καθημερινή άσκηση μέχρι και την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί.
Όμως τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς κόπο και θυσίες και το 32χρονο σούπερ μόντελ από την Αυστραλία το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.
Κατά καιρούς η Μιράντα δίνοντας συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου αναφέρονταν και στο πρόγραμμα που ακολουθεί για να έχει ένα σώμα υγιές και καλογυμνασμένο.
 Πρωινό
Έτσι η πρώην σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ, και μητέρα ενός παιδιού, μιλώντας στην αυστραλιανή Vogue, δήλωσε ότι ξεκινάει την ημέρα της όπως αρχίζουν οι μέρες πολλών διασήμων που εντυπωσιάζουν με το σώμα τους, πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι κι ένα χυμό πράσινων λαχανικών, λίγο αργότερα τρώει αβγά ή αβοκάντο με ένα τοστ χωρίς γλουτένη.
Ως δεκατιανό πίνει ένα σμούθι με σπόρους κακάου, σπόρους τσία και γκότζι μπέρι.
Αναλύοντας το πρωινό της στο Body & Soul της Αυστραλίας, είπε ότι για να ξεκινήσει ο μεταβολισμό της να λειτουργεί το πρωί χρειάζεται πρωτεΐνη, οπότε τρώει αβγά, με αβοκάντο, λάχανο τουρσί, θαλασσινό αλάτι και λάδι από καρύδια μακαντέμια, ενώ μιλώντας στον περιοδικό Elle των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι ο πράσινος χυμός που πίνει το πρωί αποτελείται από λαχανίδα, σπανάκι, αγγούρι και σέλινο.
Μεσημεριανό
Σε συνέντευξή της στο Body & Soul, η Κερ είπε ότι το γεύμα της συνήθως περιλαμβάνει ψητό κοτόπουλο και σαλάτα. Μάλιστα ο πρώην γυμναστής της, Τζάστιν Γκέλμπραντ, είχε δηλώσει ότι συνιστά στα μοντέλα να τρώνε για μεσημεριανό κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα και μία μερίδα φρούτο.
Βραδινό
Για βραδινό ο Γκέλμπραντ προτείνει σασίμι με καστανό ρύζι, χωρίς βέβαια σόγια κι ως εναλλακτικές ένα δείπνο που θα περιέχει ψάρι ή γαλοπούλα και λαχανικά. Η Μιράντα πάντως ως βραδινό συνήθως τρώει μία σαλάτα με κινόα, κοτόπουλο μαγειρεμένο σε λάδι καρύδας και κουρκουμά, με σπανάκι και καρδιές μαρουλιού. Παραδέχεται πάντως ότι, σε γενικές γραμμές, προσπαθεί να αποφεύγει τη ζάχαρη και τα δημητριακά.
Σνακ
Ως σνακ η Μιράντα τρώει βατόμουρα, αμύγδαλα, γκότζι μπέρι ή ένα μήλο. «Προσπαθώ πάντα να έχω μαζί μου υγιεινά σνακ που μπορώ να τα μεταφέρω εύκολα, όπως φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους», δήλωσε το διάσημο σούπερ μόντελ. Εκτός από αυτό, πίνει δυο έως τρία λίτρα νερό κάθε μέρα.
Πάντως ο Γκέλμπραντ συμβουλεύει στα μοντέλα που γυμνάζει, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα να τρώνε ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας ή λίγο παγωτό για να μην νιώθουν στέρηση, αλλά και να μην καταστρέφουν την σιλουέτα τους.
«Μερικές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις να φας κάτι που δεν είναι τόσο υγιεινό, αλλά προσπαθώ τον περισσότερο καιρό να τρώω υγιεινά, ενώ όταν ξεφεύγω διατροφικά ακολουθεί μία πιο αυστηρή δίαιτα», δήλωσε το μοντέλο, προσθέτοντας ότι σε αυτό που δεν μπορεί να αντισταθεί είναι η πάβλοβα που φτιάχνει η γιαγιά της.
Άσκηση
Εκτός όμως από την διατροφή η Μιράντα Κερ ακολουθεί κι ένα συστηματικό πρόγραμμα γυμναστικής. Έτσι καθημερινά για μισή ώρα τουλάχιστον, κάνει γιόγκα την οποία συμπληρώνει με ένα πρόγραμμα πιλάτες ή ασκήσεις ενδυνάμωσης, με βάρη και λάστιχα αντίστασης. «Μου αρέσει να γυμνάζομαι κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να είναι ένας περίπατος ή να βγω για τρέξιμο ή να κάνω πιλάτες ή βάρη. Καμιά φορά όμως μπορεί να βάλω μουσική και να χορέψω, ενώ μένω στη θέση "σανίδα" για δέκα λεπτά για να την ενδυνάμωση του σώματός μου και την σύσφιξη των κοιλιακών», κατέληξε το σούπερ μόντελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση