GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Αστυνομικός(;) με μαφιόζικη συμπεριφορά στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι...

Andreas Kapsambelis ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ και μερικά ερωτήματα για τον υπ. Δημ. Τάξης και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Ωρα 4.55 σήμερα το απόγευ...

Andreas Kapsambelis

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ και μερικά ερωτήματα για τον υπ. Δημ. Τάξης και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Ωρα 4.55 σήμερα το απόγευμα Τετάρτη 6 Απριλίου στη διασταύρωση των μικρών οδών Αγίου Σπυρίδωνος και Φωκιανού (πρόκειται για παράδρομους της Λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου και της Ερατοσθένους κοντά στο Καλλιμάρμαρο) στο κέντρο της Αθήνας.
Το αυτοκίνητο που βλέπετε (την ώρα που αργότερα φεύγει) έχει σταματήσει και έχει κλείσει την κυκλοφορία, ενώ στο μεταξύ έχουν συγκεντρωθεί και εγκλωβιστεί κι άλλα αυτοκίνητα. Στις διαμαρτυρίες, ο οδηγός του (ένας τύπος με μαύρα ρούχα, μαύρα γυαλιά ηλίου και μούσι) κατεβαίνει και ζητάει τα ρέστα αρνούμενος να μετακινηθεί.

Κι όχι μόνο αυτό. Κινείται με απειλητικές διαθέσεις και προπηλακίζει με ύφος και στυλ που παραπέμπει σε μαφιόζικες συμπεριφορές.
Καθώς διαπιστώνει ότι ο τσαμπουκάς του δεν περνάει και -σε αντιδιαστολή με τη δική του συμπεριφορά- αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία, ευγένεια, αφόρητο πληθυντικό και μερικά ...κορναρίσματα, πλησιάζει και εκτοξεύει την ακόλουθη, ύστατη, απειλή που πρέπει να καταγραφεί δημοσίως: "Θα σε πετύχω κάπου αλλού και τότε θα δεις τι έχεις να πάθεις...".
Τη διατυπώνει βέβαια κάπως πιο χαμηλόφωνα, διότι οι περίοικοι που έχουν συγκεντρωθεί τον παρακολουθούν και έχει εκτεθεί. 

Αναγκάζεται τελικά να μετακινήσει το αυτοκίνητο αλλά συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά και -με τα ...πόδια πια- αναλαμβάνει την "παρακολούθηση"!!
Σκηνές πραγματικές, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι...
Η αφήγηση σταματά εδώ. 

Το πιο ενδιαφέρον;
Ο ίδιος φάνηκε να δηλώνει αστυνομικός.
Είναι; Και τι ακριβώς κάνει;
Τα ερωτήματα, δημοσίως, στρέφονται προς τον αρμόδιο υπουργό Δημ. Τάξης κ. Τόσκα και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Τσουβάλα.

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου είναι καλυμμένα προς το παρόν διότι δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.
Θα βρεθούν όμως στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση