GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κιμ Καρντάσιαν ανεβαίνει στη ζυγαριά και μας δείχνει πόσα κιλά είναι

Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και όπως φαίνεται έχει φτάσει πολύ κοντά στον στόχο της. «Γει...


Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και όπως φαίνεται έχει φτάσει πολύ κοντά στον στόχο της.
«Γεια σας! Το βάρος μου πριν την εγκυμοσύνη ήταν 135 (λίβρες, δηλαδή περίπου 61 κιλά) έγραψε, δημοσιεύοντας στο snapchat τη φωτογραφία της ζυγαριάς της που έδειχνε 139,6 λίβρες (περίπου 63,5 κιλά).

Βέβαια η ίδια είχε δηλώσει μετά τη γέννηση του γιου της ότι σκοπεύει να χάσει επιπλέον κάποια κιλά, από τα οποία δεν είχε απαλλαγεί μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη:
«Πήρα συνολικά 27 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι περίπου 5 κιλά περισσότερο από παλιότερα, οπότε ο στόχος μου είναι να φτάσω στα προηγούμενα κιλά μου, να χάσω δηλαδή συνολικά περίπου 32».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση