GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σύρος πρόσφυγας που θα κρατήσει την Ολυμπιακή φλόγα

Ο 27χρονος Σύρος πρόσφυγας Ibrahim Al Hussein, θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα. Ο Ibrahim Al ...


Ο 27χρονος Σύρος πρόσφυγας Ibrahim Al Hussein, θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα. Ο Ibrahim Al Hussein, ο οποίος στη Συρία ήταν αθλητής με πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση και το τζούντο, θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας του Ελαιώνα τη Μεγάλη Τρίτη. 

Ο Σύρος αθλητής ήρθε στην Ελλάδα το 2014. Ο τραυματισμός του από βόμβα το 2012 στη Συρία του άφησε μερική αναπηρία στο δεξί του πόδι. 

Είναι μέλος της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου (καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο) και παράλληλα, προπονείται στην κολύμβηση με τον Σύλλογο Προσαρμοσμένων Αθλημάτων “Πρωτοπόροι”, το αθλητικό σωματείο του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση