GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Κοντονή στον Γκιρτζίκη

Την αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη στις οποίες ανέφερε...


Την αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη στις οποίες ανέφερε πως «άρχισαν πλέον να χρησιμοποιούν άλλα μέσα, πίεσης που φτάνουν έως το σημείο του εκβιασμού, προκειμένου να με οδηγήσουν εκεί που θέλουν».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Κοντονή:

«Οι αναφορές του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γιώργου Γκιρτζίκη περί δήθεν επισκέψεων κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών (αδιευκρίνιστης ιδιότητας και προέλευσης), οι οποίες επεκτείνονται και σε απρεπείς χαρακτηρισμούς, είναι εντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.

Κατά συνέπεια χαρακτηρίζονται αποκυήματα φαντασίας, εκτός και αν συνιστούν σκόπιμες αναφορές με προφανή στόχο να αποτραπούν μελλοντικοί έλεγχοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση