GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρκαγιά στον καταυλισμό προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα, στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο από άγνωστη μέχρις στιγμή αιτία. Χάρη ...


Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα, στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο από άγνωστη μέχρις στιγμή αιτία.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 6 άνδρες και δύο οχήματα, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβέστηκε, προλαβαίνοντας ωστόσο να κάψει τέσσερις από τις σκηνές με όλα τα υπάρχοντα εκείνων που διέμεναν σε αυτές, μαζί με χρήματα και έγγραφα ενώ ελαφρά τραυματίστηκε στο χέρι μία 25χρονη Αφγανή.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας διεξάγει προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς που είναι πιθανόν να οφείλεται και σε απροσεξία κάποιου εκ των προσφύγων, καθώς καίνε ξύλα προκειμένου να ανάψουν φωτιά ώστε να ζεστάνουν νερό η να εξυπηρετήσουν άλλες ανάγκες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση