GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Μην παίζετε σε μία ζαριά τα πάντα. Η αξιολόγηση θα κλείσει - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα σας συνιστούσα κύριοι της αντιπολίτευσης να μην βάλετε όλα τα λεφτά σας στην πιθανότητα αποτυχίας της κυβέρνησης, διότι η αξιολόγηση ...


«Θα σας συνιστούσα κύριοι της αντιπολίτευσης να μην βάλετε όλα τα λεφτά σας στην πιθανότητα αποτυχίας της κυβέρνησης, διότι η αξιολόγηση θα κλείσει» είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών.

«Ξεκινήσατε με την πρώτη σας συνέντευξη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ‘δεν βιάζομαι’. Τώρα σας βλέπω να βιάζεστε και να αγκομαχάτε. Κάποιοι σας πιέζουν αδιαφορώντας για την πορεία της χώρας» τόνισε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε:

«Εσείς όμως κάνετε λάθος αν παίζετε σε μία ζαριά τα πάντα. Θα διαψευστείτε και αμέσως μετά θα βάλετε τα λεφτά σας στη δεύτερη αξιολόγηση. Και αν διαψευστείτε και εκεί; Το ξέρετε το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό. Στο τέλος δεν θα σας πιστεύει ούτε και ο λύκος. Φτιάξατε έναν μύθο, τον μύθο της καταστροφής από τη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Φαντάζομαι ότι για αυτά θα μου απαντήσετε αύριο μετά τα στοιχεία της EUROSTAT».

«Η χώρα είναι σε μία κρίσιμη καμπή, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι η πιο σύνθετη και κρίσιμη διαπραγμάτευση γιατί γίνεται όχι ανάμεσα σε δύο με διαφορετικές απόψεις και συμφέροντα αλλά ανάμεσα σε τρεις. Για πρώτη φορά είναι τόσο έντονες αυτές οι διαφορές και αφορούν τόσο την εκτίμηση για το μέλλον όσο και την εκτίμηση για τα δεδομένα και τον απολογισμό του 2015. Δεκτή η κριτική. Θα μας πείτε όμως τι θέση παίρνετε;» σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

«Εμείς μετά από μία διαπραγμάτευση, στην οποία δεν πετύχαμε τους στόχους μας και φέραμε μία ήπια προσαρμογή, πήγαμε στον ελληνικό λαό. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η υποκρισία σε αυτή τη χώρα. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή αλλά θα την ξεπεράσουμε παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.

Ο τόπος χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση, χρειάζεται αλήθειες και τόλμη για να βγούμε από την κρίση. Και θα το καταφέρουμε» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση