GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άλωσε" το Καμπ Νου η Ρεάλ, με ήρωα τον Ρονάλντο

Θρίαμβος για τη Ρεάλ μέσα στην Καταλονία. Η «βασίλισσα» έδειξε τα… δόντια της στην Μπαρτσελόνα κι έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το «Καμπ ...


Θρίαμβος για τη Ρεάλ μέσα στην Καταλονία. Η «βασίλισσα» έδειξε τα… δόντια της στην Μπαρτσελόνα κι έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το «Καμπ Νου» με σκορ 2-1.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο. Τα νεύρα κυριάρχησαν ενώ Σουάρες και Μπενζεμά αποδείχτηκαν «κρύοι» όταν τους δόθηκαν οι ευκαιρίες να βρουν δίχτυα. Πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Πικέ στο 56’, όμως απάντησε άμεσα ο Μπενζεμά (62’). Οι μερένχες ήταν καλύτεροι μετά την ισοφάριση και παρότι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Ράμος, και τους ακυρώθηκε γκολ του Μπέιλ (για αυστηρό φάουλ) πήραν τη μεγάλη νίκη στο clasico με γκολ του Ρονάλντο.

Ανατριχίλα κατά την είσοδο των ομάδων, όπου το «Καμπ Νου» τίμησε τον Γιόχαν Κρόιφ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Το γήπεδο σηκώθηκε στο… πόδι και στο 14ο λεπτό, αφού ο Ολλανδός φορούσε τη φανέλα με το «14» στην πλάτη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση