GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ από την Κυριακή ως και τη Μ. Τετάρτη

Τη συνέχιση της απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης αποφ...


Τη συνέχιση της απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ), μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις αλλαγές στο ασφαλιστικό στη Βουλή.

Η απεργία, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΟΕΣΥ, αφορά σε έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, διαδικτυακά ΜΜΕ, ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας-Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, στα Γραφεία Τύπου και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων, ενώ θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ και των Προέδρων των Ενώσεων του κλάδου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις θέσεις και τα αιτήματά τους.
Κατά το τριήμερο της απεργίας επιτρέπεται:
– Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30.
– Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.
Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων έχουν τη δυνατότητα για απεργιακό δελτίο τα ειδησεογραφικά sites και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών), όπως και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για ροή ειδήσεων σε αυτό το 15λεπτο.
Η κάλυψη των θεμάτων, η μετάδοση και οι αναρτήσεις θα γίνουν σε αυτά τα απεργιακά δελτία ΜΟΝΟ από το απολύτως απαραίτητο συντακτικό προσωπικό ασφαλείας
Οι δημοσιογράφοι που θα απασχοληθούν, θα αναγγελθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ από τους εκπροσώπους των Ενώσεων σε κάθε ΜΜΕ ή τους υπεύθυνους των δελτίων.

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.23 Απρ 2016, 9:07:00 π.μ.

    Η ελεγχόμενη, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παράταση της απεργίας των δημοσιογράφων μέχρι τις 27 Απριλίου!!!!
    Έτσι πέφτει πυκνό σκοτάδι για το 4ο Μνημόνιο που η κυβερνώσα εξευτελισμένη «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», προωθεί στη Βουλή.
    Βίοι παράλληλοι, με την ευκαιρία της επετείου της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967:
    Εκείνη κατήργησε την ενημέρωση με τα τανκς και τη λογοκρισία, ετούτη, η ΣΥΡΙΖΑική, με την τάχα μου, «δημοκρατική» απεργία!
    Ουαί υμίν (μέρες που είναι) Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να κρατήσει για ένα χρόνο ακόμη. Βαρεθήκαμε την παραπληροφόρηση και τις ακαθαρσίες των ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση