GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασχαλινές αποδράσεις με αυτοκίνητο

Αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας υπόσχονται τα ξενοδοχεία της Grecotel, που και φέτος ετοίμασαν μοναδικά π...


Αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας υπόσχονται τα ξενοδοχεία της Grecotel, που και φέτος ετοίμασαν μοναδικά πακέτα εξορμήσεων για όλους εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν με το αυτοκίνητο τους!
Σούνιο, Πελοπόννησος, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, οι προτάσεις για αξέχαστες Πασχαλινές διακοπές! Τα υπέροχα, πολυτελή ξενοδοχεία σας προσκαλούν να περάσετε με τις οικογένειες σας ξεχωριστές στιγμές ακολουθώντας ένα πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα σε κάθε ξενοδοχείο με τα ξεχωριστά έθιμα του κάθε τόπου.
Τα Πασχαλινά πακέτα της Grecotel περιλαμβάνουν τα εορταστικά γεύματα, δωρεάν διαμονή, διατροφή και δραστηριότητες για τα παιδιά, πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ή αυτοκίνητο, εκπτώσεις και δωροεπιταγές. Επιλέξτε πακέτα διαμονής 3 και 4 διανυκτερεύσεων σε προνομιακές τιμές.

Πάσχα στην Αττική και το Cape Sounio


Σε μοναδικό σκηνικό βγαλμένο από βράχο κι ιστορία θα ζήσετε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης με τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας.
Σε τοπίο μοναδικής ομορφιάς ζήστε με αυτούς που αγαπάτε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης με τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Ένα καταπληκτικό 4ήμερo πρόγραμμα θα κάνει το φετινό Πάσχα αξέχαστο. Για τα παιδιά, τα πάντα: δραστηριότητες στη φύση, παιδικές παραστάσεις, πάρτυ με ταχυδακτυλουργούς και κλόουν, παιχνίδια περιπέτειας και δράσης και ο φοβερός 6μετρος τοίχος αναρρίχησης.

Στο γλέντι της Λαμπρής θα απολαύσετε πανδαισία φαγητού: αρνί, κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, ατέλειωτες ποικιλίες και μπουφέδες με καλούδια. Και βέβαια όλη η πολυτέλεια του Cape Sounio: εξοχικά μπανγκαλόου, οικογενειακά δωμάτια και βίλλες, Spa με Ayurveda, ζωντανή μουσική και εξαιρετικές γεύσεις πλάι στο κύμα από το βραβευμένο σεφ Σάκη Τζανέτο και την ομάδα του.
Πασχαλινό πακέτο
Από 250 ευρώ: Τιμή ανά ημέρα σε Superior Bungalow για min. 4 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει: Πρωϊνό σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι. Δωρεάν διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες για τα παιδιά. Ακόμη 25% έκπτωση για κάθε επιπλέον των 4 διανυκτερεύσεων.
Δωροεπιταγή 100 ευρώ που θα εξαργυρώσετε σε υπηρεσίες στην επόμενη διαμονή σας. Δωρεάν υπηρεσίες: χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και σάουνας και των 2 γηπέδων του τένις.
Επιπλέον 10% έκπτωση στα πασχαλινά πακέτα για τα μέλη του Privilege Club. Ισχύει για διαμονές από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016.
Πληροφορίες και κρατήσεις: www.capesounio.com, τηλ. 22920 69700

Πάσχα στην Καλαμάτα και το Filoxenia


Μοναδικός είναι ο εορτασμός του Πάσχα στην Πελοπόννησο με τα φαντασμαγορικά έθιμα που δίνουν ιδιαίτερο χρώμα και ξεσηκώνουν το πλήθος που παρακολουθεί εκστασιασμένο.
Τι γιορτινό και τι ζεστό το Πάσχα στη γραφική Καλαμάτα! Περπατήστε κατά μήκος της παραλιακής με θέα τον ορίζοντα του Μεσσηνιακού κόλπου, επισκεφτείτε την νεοκλασική παλιά πόλη με το Κάστρο και ζήστε από κοντά τα έθιμα του τόπου. Ο στολισμός του Επιταφίου, ο θεαματικός σαϊτοπόλεμος, τα κεράσματα, η παραδοσιακή μουσική και η φιλαρμονική της Καλαμάτας θα σας παρασύρουν στους Πασχαλινούς ρυθμούς της πόλης. Το Filoxenia, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, σας καλωσορίζει σε μία καταπράσινη έκταση με εξωτικούς κήπους μπροστά στη θάλασσα. Απολαύστε πανδαισία γεύσεων, χαλαρώστε στην πισίνα ή με μία μοναδική θεραπεία προσώπου και σώματος στο Spa, όσο οι μικροί σας μπόμπιρες απολαμβάνουν παιχνίδι και ξεγνοιασιά στον παιδότοπο. Την ημέρα της Λαμπρής θα φιλευτείτε τσίπουρο και ούζο στο πατροπαράδοτο γλέντι. Στους καταπράσινους κήπους θα ψήνονται από το πρωί τα παραδοσιακά εδέσματα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι και βέβαια ο παραδοσιακός οβελίας με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα.
Πασχαλινό πακέτο
Από 179 ευρώ με ημιδιατροφή: Τιμή ανά ημέρα σε Δίκλινο δωμάτιο για min. 3 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει: Πρωϊνό σε μπουφέ, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι. Δωρεάν διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες για τα παιδιά 25% έκπτωση για κάθε επιπλέον των 3 διανυκτερεύσεων.
Δωροεπιταγή 50 ευρώ που θα εξαργυρώσετε σε υπηρεσίες στην επόμενη διαμονή σας.
Δωρεάν υπηρεσίες: χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής πισίνας και σάουνας, parking, wi-fi.
Ισχύει για διαμονές από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016.
Πληροφορίες και κρατήσεις: www.filoxeniakalamata.com, τηλ. 27210 23166

Πάσχα στην Αλεξανδρούπολη και το Astir Egnatia


Πάσχα στη γεμάτη εικόνες Θράκη! Η ιστορία, η θρησκεία και η παράδοση έχουν προσδώσει σε αυτό τον τόπο μια ιδιαίτερη ταυτότητα με βάση τα έθιμά του. Το σίγουρο είναι πως όποιος συμμετέχει σε αυτά το κάνει με την καρδιά του!
Πάσχα στη γεμάτη εικόνες Θράκη! Πλάι στη θάλασσα, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο της πόλης, το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis σας καλωσορίζει για ένα Πάσχα σε όλο του το μεγαλείο. Θα επισκεφθείτε τα μουσεία της πόλης, το Σουφλί με τα περίφημα μεταξωτά, τα πομακοχώρια και τη βυζαντινή πόλη του Διδυμοτείχου. Μη χάσετε το μαγευτικό δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου. «Δεύτε λάβετε φως» στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και τη μέρα της Λαμπρής δοκιμάστε τσίπουρο δίπλα στις σούβλες με τον παραδοσιακό οβελία στους κήπους του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο «Elixir» Fitness Club, όσο οι μικροί θα διασκεδάζουν με παιδικό κινηματογράφο.
Από 110 ευρώ με πρωϊνό: Τιμή ανά ημέρα σε Egnatia Superior Guestroom.
Πασχαλινό πακέτο
Από 145 ευρώ με ημιδιατροφή: Τιμή ανά ημέρα σε Δίκλινο θέα θάλασσα για min. 3 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ, το Νηστίσιμο Δείπνο της Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι. Δωρεάν διαμονή, διατροφή και δραστηριότητες για τα παιδιά. 25% έκπτωση για κάθε επιπλέον των 3 διανυκτερεύσεων.
Δωροεπιταγή 50 ευρώ που θα εξαργυρώσετε σε υπηρεσίες στην επόμενη διαμονή σας.
10% επιπλέον έκπτωση στα πασχαλινά πακέτα για τα μέλη του Privilege Club.
Ισχύει για διαμονές από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016.
Πληροφορίες και κρατήσεις: www.astiregnatia.com, τηλ. 25510 38000

Πάσχα στη Λάρισα και το Larissa Imperial


Η Λαμπρή στη Θεσσαλία είναι η γιορτή της ζωής για τους ανθρώπους του κάμπου, τους Καραγκούνηδες. Γι' αυτό αποτελεί ξεχωριστή χαρά για εκείνον, που θα χτυπήσει πρώτος αναστάσιμα την καμπάνα, τα χαράματα.
Με έθιμα αιώνων που ευνοούν την ευημερία της οικογένειας, όπως το αυγό ως πηγή της ζωής γιορτάστε την Ανάσταση με τους αγαπημένους σας στη Θεσσαλία και το μεγαλοπρεπές Larissa Imperial. Μέσα σε μια καταπράσινη ανθισμένη έκταση υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και bungalows δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα. Τη μέρα της Λαμπρής χαρείτε την Ανοιξιάτικη φύση κι επιδοθείτε στο τσούγκρισμα του αυγού δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες. Θα σύρετε το χορό με τους Σαρακατσαναίους και θα φιλευτείτε τσίπουρο στα καφενεία του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Αγιάς. Χαλαρώστε στη θερμαινόμενη πισίνα του πολυτελούς Imperial Health Spa του ξενοδοχείου.
Aπό 95 ευρώ με πρωϊνό: Τιμή ανά ημέρα σε bungalow.
Πασχαλινό πακέτο
Από 120 ευρώ με ημιδιατροφή: Τιμή ανά ημέρα σε Bungalow για min. 3 διαν/σεις και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ, το Νηστίσιμο Δείπνο της Μ.Πέμπτης & Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι. Δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα. Δωρεάν διαμονή, διατροφή & δραστηριότητες για τα παιδιά. 25% έκπτωση για κάθε επιπλέον των 3 διανυκτερεύσεων.
Δωροεπιταγή 50 ευρώ που θα εξαργυρώσετε σε υπηρεσίες στην επόμενη διαμονή σας.
Ελεύθερη χρήση στο Imperial Health Spa: θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ & γυμναστήριο. 20% έκπτωση στο δεύτερο δωμάτιο και 10% επιπλέον έκπτωση στα πασχαλινά πακέτα για τα μέλη του Privilege Club.
Ισχύει για διαμονές από 28 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2016.
Πληροφορίες και κρατήσεις: www.larissaimperial.com, τηλ. 2410 687600
Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων: τηλ. 210 7280404, www.grecotel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση