GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Ο Παπαμιχαήλ ήταν μέχρι το τέλος ερωτευμένος με τη Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας, με αφορμή την παράσταση «Mέρες Ραδιοφώνου» ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση κινήθηκε...


Ο Μάκης Δελαπόρτας, με αφορμή την παράσταση «Mέρες Ραδιοφώνου» ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Όπως είναι γνωστό υπήρξε κολλητός φίλος και στενός συνεργάτης της ηθοποιού και αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε αναπτύξει.
«Η πιο δύσκολη μου συνεργασία ήταν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ γιατί υπήρχε μια υπόνοια μέσα του, ότι εγώ υπερασπιζόμουν την φίλη μου την Αλίκη. Οπότε όταν κάναμε δίσκους μαζί -είχα κάνει το "Αλίκη μου Δημήτρη μου"- με ρωτούσε πόσα θα πάρει η Αλίκη και ποιος θα είναι πρώτος. Μου έλεγε "πάλι βάζεις πρώτο το όνομα της Αλίκης". Υπήρχε ένας ανταγωνισμός. Τώρα όμως που πέρασαν τα χρόνια, σκέφτομαι πως αυτός ο ανταγωνισμός ήταν δημιουργικός. Εντάξει εγώ πιστεύω πως ήταν πάρα πολύ βαθιά και μέχρι το τέλος ερωτευμένος με την Αλίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμα, επιβεβαίωσε όσα έχουν γραφτεί για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε, λέγοντας:
«Οι δίαιτες της ήταν απίστευτες. Ιστορικές. Αν πείναγε θα έτρωγε βραστό κοτόπουλο και θα έπινε νερό».
Τέλος, ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε και στην εγχείρηση ρουτίνας που έκανε, και παραλίγο να τον αφήσει τυφλό:
«Για δέκα μέρες έμεινα τυφλός. Μπήκα για μια επέμβαση κήλης, μέσα στο χειρουργείο δεν προσέξανε τα μάτια μου που ήταν μισάνοιχτα, τα μάτια ξεράθηκαν ο κερατοειδείς, όταν βγήκα δεν έβλεπα και πόναγα φριχτά. Μου έχει αφήσει μια ευαισθησία στο φως της μέρας, αλλά ΟΚ είμαι καλά. Βλέπω!»
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση