GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Ίσως ξαναπαντρευτώ - Θα άφηνα Ερντογάν και Ποροσένκο να πνιγούν

Την ετήσια, ανοιχτή, μαραθώνια συνέντευξή του, όπου δέχεται χιλιάδες ερωτήσεις από παραδοσιακά ΜΜΕ αλλά και από πολίτες μέσω των socia...


Την ετήσια, ανοιχτή, μαραθώνια συνέντευξή του, όπου δέχεται χιλιάδες ερωτήσεις από παραδοσιακά ΜΜΕ αλλά και από πολίτες μέσω των social media, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας.  
Στην συνέντευξη που κράτησε ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά – ακόμα και από γιγαντοοθόνες σε κεντρικούς δρόμους όλης της χώρας(!) - ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για τα διεθνή θέματα όπως τον πόλεμο στη Ρωσία, την αλλαγή ηγεσίας στην Ουκρανία και τις κάκιστες διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία.
Χαρακτηριστική της... ωραίας ατμόσφαιρας μεταξύ Αγκυρας και Μόσχας ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το ποιόν θα επέλεγε να σώσει αν έβλεπε να πνιγόταν, τον Ταγίπ Ερντογάν ή τον Πέτρο Ποροσένκο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τους άφηνε αι τους δύο να πνιγούν!
"'Οταν κάποιος αποφασίσει να πνιγεί, απλώς δεν μπορείς να τον σώσεις", απάντησε ανέκφραστα και ψυχρά ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι  "βέβαια, είμαστε έτοιμοι να τείνουμε χείρα βοηθείας και χείρα φιλίας σε οποιονδήποτε από τους εταίρους μας, αν το θέλει και ο ίδιος".
Γιγαντοοθόνη στο λιμάνι της Σεβαστούπολης, στη Μαύρη Θάλασσα, μεταδίδει ζωντανά τη συνέντευξη του Πούτιν
Εκεί όμως που έριξε το ίντερνετ, ήταν όταν απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή (οργιάζον οι φήμες για μυστικό γάμο και παιδί με την πρώην ολυμπιονίκη της ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα).
Ο πρόεδρος της Ρωσίας ήρθε αντιμέτωπος με μια ηλικιωμένη συνταξιούχο που, χωρίς περιστροφές, ζήτησε να μάθει πότε θα παρουσιάσει στους Ρώσους "τη νέα πρώτη κυρία" της χώρας. 
"Ειλικρινά δεν ξέρω. Όλα αυτά δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Όμως ίσως μια μέρα να μπορέσω να ικανοποιήσω την περιέργειά σας", απάντησε χαμογελώντας.
Πέρσι, σε μια παρόμοια συνέντευξη με πολίτες που μεταδόθηκε από την τηλεόραση ο Ρώσος πρόεδρος, που συνήθως κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ιδιωτική ζωή του, είχε δηλώσει ότι είναι "ερωτευμένος", χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι η εκλεκτή του.
Ο Ρώσος πρόεδρος με το "κρυφό καμάρι" του, Αλίνα Καμπάεβα, σε παλιότερη τυπική συνάντηση σε εκδήλωση
Πάντως, μίλησε και για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Λιουντμίλα, για την οποία επίσης κυκλοφορούν φήμες ότι έχει ξαναπαντρευτεί. 
"Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ίσως ακόμη καλύτερες κι από παλιά. Ξέρετε, για εκείνην όλα πάνε καλά. Είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της. Κι εγώ επίσης. Όλα πάνε καλά", είπε, προσθέτοντας ότι συναντιούνται "που και που". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση