GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κόκκινη" μαγεία: Επική ανατροπή και πρόκριση για τη Λίβερπουλ!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Άνφιλντ, στον επαναληπτικό μεταξύ Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Europa League, με τους...


Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Άνφιλντ, στον επαναληπτικό μεταξύ Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Europa League, με τους “κόκκινους” να πραγματοποιούν μία απίστευτη ανατροπή και να παίρνουν την πρόκριση με 4-3!

Οι Γερμανοί φαίνονταν να έχουν ρίξει στο καναβάτσο τη Λίβερπουλ μέσα στο “σπίτι” της ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, σκοράροντας με τον Μκχιταριάν στο 5' και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 9', ενώ ακόμα και όταν οι “κόκκινοι” μείωσαν σε 1-2 με τον Όριτζι στο 48', η Ντόρτμουντ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Ρόις στο 56'.

Η Λίβερπουλ χρειαζόταν πλέον τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, και μολονότι κάτι τέτοιο φαινόταν απίθανο, η... εξίσου απίθανη Λίβερπουλ τα κατάφερε! Στο 66' ο Κοουτίνιο μείωσε σε 2-3, στο 78' ο Σακό ισοφάρισε σε 3-3 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λόβρεν με κεφαλιά ολοκλήρωσε την επική ανατροπή-πρόκριση της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Μαζί με τη Λίβερπουλ, στα ημιτελικά της διοργάνωσης προκρίθηκαν πανηγυρικά η Βιγιαρεάλ, που συνέτριψε τη Σπάρτα στην Πράγα με 4-2, και η Σαχτάρ, που δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Μπράγκα, την οποία διέλυσε με 4-0, ενώ σε θρίλερ εξελίχθηκε το ματς της Σεβίλλης με την Μπιλμπάο, που οδηγήθηκε στα πέναλτι, αφού στο 90λεπτο και στην παράταση οι Βάσκοι επικράτησαν με 2-1, το ίδιο σκορ δηλαδή με το οποίο είχαν ηττηθεί εντός έδρας στο πρώτο ματς. Ωστόσο, τελικά την πρόκριση πήρε η Σεβίλλη με 5-4 στα πέναλτι, με τον Μπενιάτ να είναι ο μοιραίος παίκτης για την Μπιλμπάο, αφού ο Σόρια απέκρουσε το δικό του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση