GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαψαν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Κανελλάκη

Μαφιόζικη επίθεση έξω από το σπίτι του, με τους άγνωστους δράστες να καίνε το αυτοκίνητό του, δέχθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλ...


Μαφιόζικη επίθεση έξω από το σπίτι του, με τους άγνωστους δράστες να καίνε το αυτοκίνητό του, δέχθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλάκης!

Ακολουθεί το κείμενο από το Metrosport

Άνανδρη επίθεση δέχτηκε ο αρθρογράφος της Μetrosport και παραγωγός του Metropolis 95.5 Δημήτρης Κανελλάκης. Αγνωστοι δράστες πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, έξω από το σπίτι του.

Ηταν μια θρασύδειλη ενέργεια κόντρα στη μαχητική και έντιμη αρθρογραφία του Δημήτρη Κανελλάκη και, γενικότερα, της εφημερίδας και μια απόπειρα φίμωσης της αλήθειας, η οποία σε ορισμένους ούτε αρέσει, ούτε συμφέρει, γιατί δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αθλητισμού, αλλά μόνο τα δικά τους. Ο όμιλος Metromedia έχει διαθέσει πολλά στοιχεία στις διωκτικές αρχές για να προχωρήσουν και στη σύλληψη των δραστών. Γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η εφημερίδα Metrosport, ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95.5 και, γενικότερα, ο όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Meromedia, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη μαφιόζικη ενέργεια και τη θερμή συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κανελλάκη και την οικογένειά του. Δηλώνουν, δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς. Αντίθετα, όλοι μαζί, περισσότερο πεισμωμένοι, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ανάγκη του πολίτη για έγκυρη ενημέρωση και να δίνουμε μάχη καθημερινά για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση