GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο φίλος του Παντελίδη μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του τραγουδιστή για την ασφάλεια ζωής

Ο πιο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο προσωπικό του site πως είχε μία συνάντηση με την μητέρα τ...


Ο πιο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο προσωπικό του site πως είχε μία συνάντηση με την μητέρα του τραγουδιστή.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συναντήθηκε με τη μητέρα του 32χρονου τραγουδιστή, την Αθηνά Παντελίδη, στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρούν τη Νέα Ιωνία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο newspistol.com ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια σε περίπτωση θανάτου.

Διαβάστε όλα όσα γράφει:

"Συνάντησα την Αθηνά Παντελίδη στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια. Ήθελα και της είχα ζητήσει να την δω για να τους δώσω μια εικόνα που έφερα απο τους Άγιους Τόπους. Με χαρά με δέχτηκε και μείναμε μαζί για μια ώρα περίπου. Η στάση μου μέχρι στιγμής όσον αφορά την οικογένεια που είχα καθημερινή επαφή μαζί τους και πολύ καλή σχέση, ήθελα όλο αυτό το διάστημα να είναι τόσο όσο. Και τι εννοώ μ' αυτό. Δεν μπορείς στον πόνο τους να είσαι συνέχεια εκεί αλλά δεν μπορείς να εξαφανιστείς επειδή έφυγε ο Παντελής. Και μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου παρά την φιλία και τον πόνο παραμένει για καποιους που μπορεί να σε βλέπουν ως κατάσκοπο δίπλα στην οικογένεια. Και είχα ακούσει απο κάποια άτομα δίκαια ή άδικα μομφές και κριτική. Αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι και μέχρι ενός σημείου είναι σωστό. Η κυρία Αθηνά έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για όσα μου είπε χωρίς αναστολές. Απλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Θέλει να διαψεύσει πολλά απο όσα γράφτηκαν και ένα τελευταίο που έχω και την άδειά της να το μεταφέρω είναι αυτό που γράφτηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα οτι θα πάρουν ένα εκατομμύριο ευρώ απο την ασφάλεια που είχε ο Παντελής. Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και οχι για θάνατο. Δεν ήθελε η μητέρα του να του κάνει ασφάλεια και να περιέχει μέσα και την περίπτωση θανάτου. Δεν μπορούσε να το φανταστεί ποτέ οτι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Άρα αυτό που γράφτηκε δεν ισχύει. Κόσμος μπαίνει και βγαίνει από τα δυο μαγαζιά που έχουν. Είναι δίπλα τους. Μαζί με τον Στάυρο τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά προσπαθούν να δουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία και με τον πόνο να τους διακατέχει και να είναι τρομερά δύσκολο να φύγει απο την καρδιά τους. Μου τόνισε πάνω απο πέντε φορές οτι θέλει να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Δεν είναι διατεθειμένη να βγει να μιλήσει αλλά αν δεν δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της δεν αποκλείεται να προχωρήσει. Τι να πει κάποιος εκτός από να έχουν δύναμη αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ ήμουν δίπλα τους και διακριτικά θα παραμείνω. Και το τονίζω οτι έχω την έγκριση της κυρίας Αθηνάς που μεταφέρω κάποιες απο τις σκέψεις της".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση