GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Λέσβο έφτασε η βασίλισσα της Ιορδανίας – ΦΩΤΟ

Στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης προσγειώθηκε η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια. Την βασίλισσα της Ιορδανίας υποδέχθηκε η ...


Στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης προσγειώθηκε η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.
Την βασίλισσα της Ιορδανίας υποδέχθηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.
Η Περιφερειάρχης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στιγμιότυπα από την υποδοχή της βασίλισσας της Ιορδανίας.
«Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε», είπε η Περιφερειάρχης.
Υπενθυμίζουμε ότι, η επίσκεψη θα διαρκέσει δύο ώρες, από τις 12.30 έως τις 14.30 και στο διάστημα αυτό, η βασίλισσα Ράνια θα επισκεφθεί τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και που λειτουργεί υπό την ευθύνη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, η οποία και την προσκάλεσε στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής, η βασίλισσα Ράνια μετά το πέρας της επίσκεψής της, θα δώσει στα ΜΜΕ μία δήλωσή της και δεν θα παραχωρήσει καμία συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση