GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις - σοκ σε βιβλίο: Η Στρέιζαντ ξεμυάλισε τον πρίγκιπα Κάρολο

Στο βιβλίο "Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate & the Throne" (Το παιχνίδι με τις κορώνες: η Ελισάβετ, η Καμίλα, η...


Στο βιβλίο "Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate & the Throne" (Το παιχνίδι με τις κορώνες: η Ελισάβετ, η Καμίλα, η Κέιτ & ο Θρόνος) του Κρίστοφερ Άντερσεν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Τετάρτη, ο συγγραφέας μεταφέρει τους αναγνώστες μέσα στο παλάτι και τους παρουσιάζει τις εκπληκτικές ομοιότητες αλλά και τις έντονες διαφορές των τριών γυναικών.

Ωστόσο αναφορά γίνεται και σε άλλη μία γυναίκα, τη Χολιγουντιανή ηθοποιό Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε το 1974, όταν ήταν αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού και το πλοίο του βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Κάρολος είχε ήδη δει το 1968 τρεις φορές το "Funny Girl", έχοντας κορνιζάρει τη φωτογραφία της στα ιδιαίτερά του διαμερίσματα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Ο Κάρολος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον υπηρέτη του την επιθυμία να γνωρίσει την Στρέιζαντ, λέγοντάς του χαρακτηριστικά "Η Στρέιζαντ είναι η μόνη pinup για μένα."

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να τον συναντήσει, η Μπάρμπαρα φαινόταν νευρική και λιγομίλητη, με αποτέλεσμα να πει αργότερα σε μια συνέντευξη:

"Ποιος ξέρει; Αν είχα υπάρξει πιο ευγενική μαζί του, θα μπορούσα να είχα γίνει η πρώτη Εβραία αληθινή πριγκίπισσα."

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν σε γκαλά το 1994, και στη συνέχεια συναντήθηκαν πάλι σε εκδήλωση 10 μήνες αργότερα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την έμπιστη φίλη της Νταϊάνα, τη λαίδη Έλσα Μπόουκερ, η πριγκίπισσα της είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν θα εκπλησσόταν αν οι δυο τους είχαν σχέση. Ο Κάρολος εκείνη την εποχή βρισκόταν ήδη σε εξωσυζυγική σχέση με την Καμίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση