GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Θεοδωράκη για την Ημέρα της Γης – ΦΩΤΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, το δ...


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, το δικό του μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέβασε φωτογραφίες από παραλίες γεμάτες πλαστικά σκουπίδια και αναφέρθηκε στη Σίφνο και την Αλόννησο, δύο νησιά στα όποια, όπως είπε, έχουν αρνηθεί τη χρήση της πλαστικής σακούλας.

«Καν' το όπως στη Σίφνο και την Αλόννησο. Τώρα που αρχίζει να περνάει από το μυαλό μας η θάλασσα, τώρα πρέπει να σκεφτούμε τις παραλίες και τη θάλασσα χωρίς σακούλες και πλαστικά. Οι δύο φωτογραφίες είναι περυσινές. Τις τράβηξα σε διαφορετικές παραλίες στο Αιγαίο. Κάθε μέρα νέοι τόνοι πλαστικών -νέοι τόνοι χημικών δηλαδή- προστίθενται στο περιβάλλον. Σήμερα που είναι παγκόσμια Ημέρα της Γης θα ειπωθούν ξανά μεγάλα λόγια. Η λύση όμως είναι απλή. Να αρνηθώ εγώ, να αρνηθείς εσύ, να αρνηθεί αυτός τη χρήση της πλαστικής σακούλας. Στη Σίφνο και την Αλόννησο το τόλμησαν. Ας μπούμε όλοι σ' αυτή τη μάχη. Γιατί αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει αν δεν τον αλλάξουμε εμείς.» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δείτε την αναρτηση και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση