GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύφη ξύρισε τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου της για έναν συγκινητικό λόγο

Μια γενναία γυναίκα, θέλοντας να τιμήσει τον σύντροφό της, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου στο πάγκρεας, αποφάσισε να ξυρίσει ...


Μια γενναία γυναίκα, θέλοντας να τιμήσει τον σύντροφό της, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου στο πάγκρεας, αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου τους. Η 44χρονη Joan Lyons από το Huyton στο Λίβερπουλ της Βρετανίας, επέλεξε να προβεί στη κίνηση αυτή, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης με τον παιδικό της έρωτα, επίσης 44 ετών, Craig, σε μια συγκινητική γαμήλια τελετή.
Φυσικά, η στιγμή που ένας φίλος του ζευγαριού, ξύρισε το κεφάλι της νύφης υπό τους ήχους σαξοφώνου, έφερε δάκρυα στους παρευρισκόμενους.
«Τη πρώτη στιγμή που είδα την  Joan χωρίς τα μαλλιά της, ήταν πανέμορφη. Έμεινα έκπληκτος», λέει ο γαμπρός. «Την ερωτεύτηκα από τη πρώτη φορά που άπλωσα πάνω της το βλέμμα μου, σε ηλικία 14 ετών. Η Joan είχε παντρευτεί παλιότερα, αλλά πάντα ήταν εκείνη και εγώ. Είναι η γυναίκα των ονείρων μου. Ήταν μια υπέροχη τελετή, αλλά έπρεπε να επισπευσθεί γιατί δεν ξέρω πόσος καιρός μου μένει», είπε με συγκίνηση ο άντρας και πρόσθεσε «τα μαλλιά της Joan, θα δοθούν για να φτιαχτούν περούκες για τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη».
Ο άντρας, εξομολογήθηκε τον έρωτά του στην Joan ενώ βρίσκονταν εν πλω στο ποτάμι Mersey, πριν από 18 μήνες. Το ζευγάρι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν απλά φίλοι, αποφάσισε να «δεθεί» με τα δεσμά του γάμου όταν ο 44χρονος έμαθε ότι ο όγκος που είχε στη κύρια παγκρεατική αορτή, ήταν μη εγχειρήσιμος.
Τόσο ο Craig  όσο και η Joan, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την ημέρα του γάμου τους προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό – μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 2,700 λίρες που θα δοθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση