GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομία: Επενέβη στο Ελληνικό και με συλλήψεις για τις «κόντρες»

Σε επέμβαση για να σταματήσουν οι «κόντρες» στο Ελληνικό προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ...


Σε επέμβαση για να σταματήσουν οι «κόντρες» στο Ελληνικό προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερις οδηγοί, ηλικίας 19 έως 29 ετών, για στέρηση άδειας οδήγησης.
Συνολικά διενεργήθηκαν 240 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις, εκ των οποίων εννέα σε βαθμό πλημμελήματος και τρεις σε βαθμό πταίσματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της 22 προς 23-4-2016 ειδική εξόρμηση, στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) καθώς και αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Κατά την ανωτέρω εξόρμηση συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί οδηγοί, ηλικίας 19 έως 29 ετών, για στέρηση άδειας οδήγησης (διπλώματος).
Συνολικά διενεργήθηκαν διακόσιοι σαράντα (240) τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν εκατόν σαράντα επτά (147) παραβάσεις, εκ των οποίων εννέα (9) σε βαθμό πλημμελήματος και τρείς (3) σε βαθμό πταίσματος.
Αναλυτικά:
Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -22-
 Στέρηση άδειας οδήγησης: -9-
 Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -17-
 Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη:-2-
 Χρήση κινητού τηλεφώνου: -2-
 Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -95-
Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -55- άδειες ικανότητας οδήγησης, -24- άδειες κυκλοφορίας και -15- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν -4- οχήματα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες οι οποίες και θα υποβληθούν αρμοδίως στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση