GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπουονανότε... αυτοπροτάθηκε στη Θέλτα!

Μετά το πέρασμά του από Μάλαγα και Γρανάδα, ο Ντιέγκο Μπουονανότε εμφανίζεται ξανά πρόθυμος να αγωνιστεί στην Primera Division. Σύμφων...


Μετά το πέρασμά του από Μάλαγα και Γρανάδα, ο Ντιέγκο Μπουονανότε εμφανίζεται ξανά πρόθυμος να αγωνιστεί στην Primera Division. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fichajes.net», ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αυτοπροτάθηκε στη Θέλτα, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του φετινού πρωταθλήματος.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως ο 27χρονος αποτελεί μία από τις χαρακτηριστικές μορφές του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ γίνεται αναφορά και στην πορεία της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα χρησιμοποιούνται δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη στη «Marca», όπου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το έργο του συμπατριώτη του στον πάγκο της ομάδας του Βίγκο, Εντουάρντο Μπερίτσο: «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος δουλειάς του αλλά και οι ποιοτικοί παίκτες που διαθέτει, όπως ο Νολίτο και ο Ορεγιάνα».

Τέλος, υπάρχει και μια μίνι αναδρομή από το πέρασμα του Μπουονανότε από την Ισπανία αλλά και στο σοβαρό τροχαίο που ενεπλάκη στην Αργεντινή. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση