GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρεμένος για ΝΔ: Πρωτοφανές αντιθεσμικό ολίσθημα

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Βαρεμένος, πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής εξ...


Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Βαρεμένος, πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής εξέφρασε τη δυσφορία του για την ανακοίνωση της ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη.

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα εκδοθεί μια τέτοια ανακοίνωση από την αξιωματική αντιπολίτευση. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί ένα πρωτοφανές αντιθεσμικό ολίσθημα. Καταλαβαίνω, δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω την πολιτική αντιπαράθεση. Την εννοώ. Σε καμία περίπτωση, δεν θεωρώ σε αυτές τις συνθήκες που βιώνει η χώρα ότι θα εξελιχθεί σε μία βαρβαρότητα αντιθεσμική», είπε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι είναι πρόεδρος της επιτροπής πόθεν έσχες, του απεκρύβη η αγορά μετοχών εταιρίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμένα μου απεκρύβη ως προέδρου της Επιτροπής ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε προβεί σε αγορά μετοχών, παρά τη σχετική πρόνοια του νόμου. Δεν προδικάζω τίποτα, δεν ελέγχω αυτή τη στιγμή. Ούτε καν έδωσα στον Τύπο το γεγονός της απόκρυψης. Θα μπορούσα να σας πω τι σημαίνει απόκρυψη, ποια ομολογία σημαίνει. Δεν είπα τίποτα. Προσπάθησα, γιατί έχω συνείδηση ότι πρόκειται για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να το αφήσω έξω από την αντιπαράθεση αυτή και μάλιστα, να εξεταστεί το θέμα κάτω από συνθήκες νηφαλιότητας και χωρίς την πίεση οποιασδήποτε δημοσιότητας», σημείωσε.

Επίσης, ο ίδιος τόνισε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών στέλνουν ερωτηματολόγια σχετικά με το πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί στην επιτροπή πόθεν έσχες.

«Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια τάξη σε αυτό το χάος που λέγεται πόθεν έσχες. Αποφασίσαμε να μπει ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων που έπρεπε να έχει γίνει οπωσδήποτε. Νιώθω άβολα, δύσκολα, ταπεινωτικά όταν οι θεσμοί μας στέλνουν ερωτηματολόγια για πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί και μιλάμε για χιλιάδες των χιλιάδων, σε τσουβάλια, πόσες από αυτές ελέγχθηκαν. Να μπει μία τάξη. Ερχόμαστε να ακυρώσουμε τον οιοδήποτε θεσμικό ρόλο της επιτροπής; Αναρωτιέμαι», ανέφερε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση