GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης επανέφερε την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων - ΒΙΝΤΕΟ

«Τα ουσιαστικά και πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό είναι άλλα. Η ανασφάλεια στους εργασιακούς χώρας, οι διαπραγματε...


«Τα ουσιαστικά και πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό είναι άλλα. Η ανασφάλεια στους εργασιακούς χώρας, οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και η κάβα των προληπτικών μέτρων είναι αυτά που δημιουργούν ανασφάλεια στον ελληνικό λαό. Γιατί αποτελούν απόδειξη ότι οι θυσίες του είναι χωρίς ημερομηνία λήξης».

Αυτό τόνισε στη δευτερολογία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «προπαγάνδα και απλά μαθήματα εξαπάτησης» τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση, ότι δεν θίγονται με τα νέα μέτρα για τις συντάξεις και τα εισοδήματα που θα εφαρμοστούν, τα χαμηλά στρώματα, υποστηρίζοντας ότι «έρχονται και άλλες πολύ μεγάλες μειώσεις» ενώ τόνισε ότι θα έχουν επιπτώσεις ακόμα και σε όσους θα συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2016.

«Οι μειώσεις στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις σε συνδυασμό με τη φοροεπιδρομή θα εξανεμίσει και τα τελευταία ψίχουλα του εισοδήματος του ελληνικού λαού», επεσήμανε.

Ακόμα, ο γγ του ΚΚΕ επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «επανέφερε την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων για μια ακόμα φορά».

«Ξαναγυρνάτε σε άλλες εποχές που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Αυτή η επικίνδυνη πολιτική είναι βούτυρο στο ψωμί της ατομικής τρομοκρατίας για μέτρα καταστολής, των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και όσων θέλουν να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα με προβοκατόρικες ενέργειες. Βάζετε απέναντι το λαϊκό κίνημα και ονομάζεται τρομοκρατία τους αγώνες για εργασιακά δικαιώματα», υπογράμμισε.

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε ακόμα στον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι μίλησε σήμερα για το αριστερό του παρελθόν, τώρα που προσπαθεί να απογαλακτιστεί και να εγκλιματιστεί στο μνημονιακό του παρόν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Πλέον πάτε παρεούλα και πάτε στην ίδια γραμμή πλεύσης. Αυτή είναι η ουσία και βρίσκεται τεχνάσματα για αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού με κάλπικο δίλημμα», προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Κλείνοντας τη δευτερολογία του ο κ. Κουτσούμπας, κάλεσε τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, «να χαράξουν μαζί με το ΚΚΕ το δρόμο της μαζικής πάλης, του αγώνα και της αντίστασης».

«Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μας βγάλει στο ξέφωτο», κατέληξε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση