GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ορλάντο Μπλουμ στην εμπόλεμη ανατολική Ουκρανία

O διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ επισκέφθηκε την περιοχή που συγκλονίζεται από τις ένοπλες συγκρούσεις στο ανατολικό τμήμα τ...


O διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ επισκέφθηκε την περιοχή που συγκλονίζεται από τις ένοπλες συγκρούσεις στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας και συναντήθηκε εκεί με παιδιά, ανακοίνωσε σήμερα το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά.
Ο Μπλουμ μετέβη στο Σλαβιάνσκ –μια πόλη που αποτελούσε προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών στην έναρξη του πολέμου προτού το καταλάβει ο ουκρανικός στρατός– Κραματόρσκ και Σβιατογκίρσκ, άλλες δύο πόλεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη γραμμή του μετώπου και ελέγχει ο ουκρανικός στρατός.
Στα social media ανέβηκαν φωτογραφίες του Μπλουμ με μαθητές των σχολείων τα οποία επισκέφτηκε.  Οι συγκρούσεις μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και των αυτονομιστών έχουν στοιχίσει την ζωή σε σχεδόν 9.200 ανθρώπους σε διάστημα 2 ετών. Παρά την εκεχειρία που έχει τεθεί σε ισχύ, ξεσπάσματα βίας συγκλονίζουν την περιοχή με τις αντίπαλες πλευρές να επιρρίπτουν η μία στην άλλη την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση