GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεφτά από... το πουθενά στον Παναθηναϊκό!

Ενα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη μετακίνηση του Ιλίρ Καστράτι στην KF Tirana. Ο Αλβαν...


Ενα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη μετακίνηση του Ιλίρ Καστράτι στην KF Tirana.

Ο Αλβανός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε στην ΚΦ Τίρανα, από την οποία οι «πράσινοι» πρέπει να λάβουν ως τροφεία το παραπάνω ποσό! Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ξεχασμένη, αλλά το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", με συντονισμένες κινήσεις ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους της αλβανικής ομάδας και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Ο Καστράτι μετά τη φυγή του το καλοκαίρι του 2013 από την Ελλάδα και την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αλβανία, όπου έπαιξε σε KF Himara ενώ τώρα αγωνίζεται στην KF Sopoti.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση