GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σήκωσε στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!

Ιδανικός επίλογος σε μία ονειρεμένη χρονιά για τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του παρουσία στην Α1 μπάσκετ γυναικών! Οι ερυθρόλευκες», μετ...


Ιδανικός επίλογος σε μία ονειρεμένη χρονιά για τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του παρουσία στην Α1 μπάσκετ γυναικών!

Οι ερυθρόλευκες», μετά το παρθενικό Κύπελλο που κατέκτησαν στη Λευκάδα, πήραν... σκούπα και κατέκτησαν αήττητες ΚΑΙ το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 50-38 μέσα στη Λεωφόρο και κάνοντας το 4-0 στα ματς με τις «πράσινες»!

Ο αγώνας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», πάντως, ήταν επεισοδιακός, καθώς διακόπηκε για, περίπου, 45 λεπτά, με την αποστολή του Ολυμπιακού να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια πέντε λεπτά πριν το τέλος, όταν φίλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν αντικείμενα εναντίον τους! Τελικά, οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 24-27, 26-39, 38-50.

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Καλέντζου 6 (1), Αυτζή, Αλμπάνεζ 7, Λύμουρα, Σλούκα, Δίελα 3 (3), Πατεράκη, Παντέλη 2, Ντέλβα 12 (13ριμπ.), Κυριακοπούλου 8 (2).

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Σταμάτη 11 (3), Μπόνη 6, Χατζηνικολάου 1 (8ριμπ., 7 λάθη), Μπαλτά 2, Χαλιβέρα 7 (1), Τζόνσον 10 (11 ριμπ.), Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 13 (10ριμπ.)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση