GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Φερεντίνος: Ξέχασε πως έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του

O Χρήστος Φερεντίνος ήταν καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια». Ο παρουσιαστής του «Άκου τι είπαν» δυσκολεύτηκε ...


O Χρήστος Φερεντίνος ήταν καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια».

Ο παρουσιαστής του «Άκου τι είπαν» δυσκολεύτηκε να απαντήσει στις προσωπικές ερωτήσεις που του έκαναν, όχι γιατί, ήταν αδιάκριτες, αλλά γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί με τίποτα.

Στην πρώτη ερώτηση για τη γνωριμία τους το σκέφτηκε ένα δευτερόλεπτο και είπε: 

«Ήμασταν σε έναν καταρράκτη και την ώρα που πηδούσαμε, κάναμε μπάντζι τζαμπινγκ και εκείνη την ώρα λέω «θα με παντρευτείς λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος;»

Και όταν είδε ότι δεν έγινε πιστευτή επινόησε άλλη μία:

«Ήταν αιφνιδιαστικό πάντως... σε ένα λούνα παρκ, κατεβαίνοντας με το τρενάκι του τρόμου λέω «θες να με παντρευτείς;».

Βλέποντας την Ντορέττα να τον κοιτάει με γουρλωμένα μάτια παραδέχτηκε ότι δεν θυμόταν πως έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του!

Ευτυχώς, για καλή του τύχη, θυμόταν η Ντορέττα που βλέποντας πόσο ντράπηκε ο καλεσμένος της, έσπευσε να τον ρωτήσει για να τον διευκολύνει:

«Μήπως περνούσατε έξω από ένα εκκλησάκι και της είπες «Να, εδώ θέλω να παντρευτούμε;»

«Φτιάξ' το μου μού αρέσει αυτό. Είμαστε στο Πήλιο στις Μηλιές. Α. να! Το θυμήθηκα. Είμαστε στο Πήλιο, γιατί πηγαίναμε συχνά στο Πήλιο και λέμε άμα είναι να παντρευτούμε θα παντρευτούμε εδώ. Και παντρευτήκαμε τελικά στις Μηλιές σε ένα εκκλησάκι. Κάπως έτσι...», είπε τελικά ο Χρήστος, αλλά στη χροιά της φωνής του υπήρχε ένας τόνος αμφιβολίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση