GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέσποινα Βανδή για Παντελίδη: Έξι ώρες πριν ήμασταν μαζί

Δύο μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο, η Δέσποινα Βανδή, με την οποία θα συνεργαζόταν ο δημοφιλής τραγουδ...


Δύο μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο, η Δέσποινα Βανδή, με την οποία θα συνεργαζόταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε για το σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τον θάνατο του.
Σε συνέντευξη της στο « In Style» είπε: «Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να συνειδητοποιήσει την είδηση του χαμού του Παντελή, ήμουν σοκαρισμένη κι όλο αυτό είχε τη διάσταση ενός ονείρου ή μάλλον εφιάλτη. Ήταν σαν να μην το ζω πραγματικά. Μόλις έξι ώρες πριν ήμασταν μαζί και κάναμε πρόβα»
Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην μητέρα του στην οποία ο Παντελής είχε ιδιαίτερη αδυναμία: «Αυτό που με γεμίζει με ιδιαίτερη θλίψη, όμως, είναι όταν σκέφτομαι τη μάνα του Παντελή… Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον είναι να χάνει το παιδί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση