GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδίδονται στην Κύπρο δύο συνεργάτες του Βγενόπουλου

Πράσινο φως άναψε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την έκδοση στην Κύπρο των δυο συνεργατών του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...


Πράσινο φως άναψε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την έκδοση στην Κύπρο των δυο συνεργατών του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα των κυπριακών αρχών για την έκδοση των Ευθυμίου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, οι οποίοι  αντιμετωπίζουν κατηγορίες από την κυπριακή Δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων, για χειραγώγηση της αγοράς, συνωμοσία προς καταδολίευση, παρουσίαση ψευδών στοιχείων, τήρηση ψευδών λογαριασμών και απόκρυψη της απομείωσης της υπεραξίας της τράπεζας.

Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την έκδοση τους μόνο για δυο αδικήματα, και συγκεκριμένα για χειραγώγηση αγοράς και ανακριβείς ανακοινώσεις προς το κοινό.  
Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται η σύλληψη των δυο συνεργατών του επιχειρηματία προκειμένου να παραπεμφθούν στην Κυπριακή Δικαιοσύνη. Οι Μπουλούτας και Φόρος έδωσαν μάχη στον Άρειο Πάγο για να αποφύγουν την έκδοση τους στην Κύπρο, υποστηρίζοντας πως δεν θα έχουν δίκαιη δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση