GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπαρτσελόνα – Λεωνίδας Σπάρτης!

Τη Σπάρτη, θα επισκεφθεί στις 10 Ιουνίου 2016 η θρυλική ομάδα της Barcelona-Τμήμα Παλαιμάχων, προκειμένου να δώσει φιλανθρωπικό αγώνα...


Τη Σπάρτη, θα επισκεφθεί στις 10 Ιουνίου 2016 η θρυλική ομάδα της Barcelona-Τμήμα Παλαιμάχων, προκειμένου να δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με την ιστορική ομάδα του "Λεωνίδα" Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος της Σπάρτης "Λεωνίδας" θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στη Σπάρτη μια ομάδα-θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Πολλοί και γνωστοί παλαίμαχοι άσσοι της Barcelona που αγωνίστηκαν στα κορυφαία σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του "Λεωνίδα" ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της Σπάρτης.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, με τα έσοδα να διατίθενται σε τοπικό φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση