GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πρόσφυγα που γλίτωσε από τη σφαγή στο Κομπάνι συνάντησε ο Θεοδωράκης στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ

Τη Χίο επισκέφθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. O επικεφαλής του  Ποταμι ού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού στο δημαρχείο καθώς κ...


Τη Χίο επισκέφθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. O επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού στο δημαρχείο καθώς και με τον Λιμενάρχη του νησιού Χρήστο Φραγκιά. Στη συνέχεια, μετέβησαν με τα πόδια στον καταυλισμό στην Σούδα, στην βόρεια τάφρο του Κάστρου της Χίου.

Εκεί, συνάντησε τη νεαρή μητέρα και το αγοράκι της που επέζησαν από τις σφαγές στο μαρτυρικό Κομπάνι, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook.

"Αναπάντεχη συνάντηση με τη νεαρή μητέρα και το αγοράκι της που επέζησαν από τις σφαγές στο μαρτυρικό Κομπάνι. Σήμερα ζουν στον καταυλισμό που έχει στήσει ο δήμος Χίου και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στη Σούδα, δίπλα στο ιστορικό κάστρο της Χίου. Στην επίσκεψη με συνόδευσαν ο δήμαρχος της Χίου Μανώλης Βουρνούς και ο Βασίλης Μπάλλας, ένας από τους διαχειριστές του Δήμου, ο οποίος εμφανίζεται και στο βίντεο" έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

 Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε επίσης με τους εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας, και των Γιατρών χωρίς Σύνορα που βοηθούν στον καταυλισμό, καθώς και με πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο νησί. 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση