GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος Μαντόνα: Είμαι γιος μιας σκύλας!

Το ότι η Βασίλισσα της Ποπ δεν είναι καλά από τότε που άρχισε η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία το...


Το ότι η Βασίλισσα της Ποπ δεν είναι καλά από τότε που άρχισε η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του γιου της, Ρόκκο, είναι πλέον γνωστό και το χει παραδεχθεί και η ίδια.

Το πρώτο μεγάλο χτύπημα από τον ίδιο το γιο της η Μαντόνα το δέχθηκε τον Δεκέμβριο, όταν ο 15χρονος Ρόκκο αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πατέρα του στο Λονδίνο και να μείνει μαζί του μόνιμα εκεί, εγκαταλείποντας ουσιαστικά την μητέρα του. 

Τώρα, ο Ρόκκο της έδωσε δεύτερο... χαστούκι, πολύ πιο ηχηρό από το πρώτο, χαρακτηρίζοντας τη μάνα του σκύλα - και μάλιστα ενώ η δικαστική μάχη για την κηδεμονία του ακόμα συνεχίζεται. 

Αφού το αγόρι διέγραψε πριν μήνες τον λογαριασμό του στο στο Instagram επειδή η μαμά Μαντόνα δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία είχε τα μακριά ξανθά μαλλιά του πιασμένα σε κοριτσίστικες κοτσίδες., ο Ρόκκο ξανάνοιξε λογαριασμό και αυτοσυστήνεται ως εξής: Ρόκο Ρίτσι, ο γιος μιας σκύλας (σε ελεύθερη μετάφραση βέβαια σημαίνει και κάθαρμα).

Αν δεν επηρεάσει η άποψη του την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου, οπωσδήποτε θα έχει αντίκτυπο σε κάποια από τις επόμενες εμφανίσεις της Μαντόνα...

1 σχόλιο

  1. Δεν είναι γιός σκύλας, έχω μια σκύλα ροτβάιλερ και είναι εξαίρετη. Είναι γιός μιάς μεγάλης σατανίστριας, που χάλασε πάρα πολλούς νέους και νέες στο παρελθόν. Βασίλισσα της Ποπ δεν είναι, μπορεί όμως να είναι βασίλισσα της Κόλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση