GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαζονεία στη ΝΔ: Ο Παπαθανάσης άξιος συνεχιστής του Τσιμάρα...

Ελπίζαμε πως ο Νίκος Παπαθανάσης νέος γ. Διευθυντής της ΝΔ, θα επεδείκνυε κάποιο καλύτερο ήθος από εκείνο του προκατόχου του, «άξεστου» Κ...

Ελπίζαμε πως ο Νίκος Παπαθανάσης νέος γ. Διευθυντής της ΝΔ, θα επεδείκνυε κάποιο καλύτερο ήθος από εκείνο του προκατόχου του, «άξεστου» Κώστα Τσιμάρα.

Όμως φαίνεται πως οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στερούνται βασικής ευγένειας και κοινωνικής παιδείας, ασχέτως αν έχουν στο βιογραφικό τους κολέγια και Harvard (βασικό προαπαιτούμενο για το «δήθεν» της νέας ΝΔ).

Έτσι ο Νίκος Παπαθανάσης αρνείται να συναντήσει στελέχη της ΝΔ, που στήριξαν τη ΝΔ επί μακρόν με αίμα και ιδρώτα. Αντί αυτών προτιμά να συναλλάσσεται με τον κ. Θανάση Κοντογεώργη υβριστή του Καραμανλή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είναι επικεφαλής του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

Ακόμη ο Νίκος Παπαθανάσης αρνείται να συναντήσει προμηθευτές και συνεργάτες (που έχουν φάει κανόνι από τη ΝΔ) τη στιγμή που συνάπτει οικονομικές σχέσεις με νέους προμηθευτές για τις πολυδάπανες ανάγκες της νέας ΝΔ, όπως συνέδρια, καμπάνιες, ταξίδια στελεχών, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, οδηγούς, ασφάλειες κλπ.

Αυτή η αλαζονική συμπεριφορά του Νίκου Παπαθανάση, πρώην ισχυρού άνδρα των Συγκοινωνιών της χώρας, ενισχύει τις υποψίες πως έχει γερές πλάτες, γι αυτό συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Και η αναφορά γίνεται για τις περιόδους της προεδρίας του στις αστικές συγκοινωνίες και τις συμβάσεις με τη Siemens – βλ. σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.

parapolitikos

2 σχόλια

  1. ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είσαι δεδηλωμένος φίλος , η συμμαθητής, η πιστωτής του Μιζοφοράκου της SIEMENS, προκοπή και μέλλον στην ΝΕΑ –ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ δεν επιτρέπεται να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση