GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πατσίνο βρέθηκε και είναι πάλι κοντά στους δικούς του

Τα ίχνη του Πατσίνο βρέθηκαν. Ο συμπαθής ριγωτός κύριος εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι του Πειραιά, καθώς είχε βγει για βόλτα απ...


Τα ίχνη του Πατσίνο βρέθηκαν. Ο συμπαθής ριγωτός κύριος εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι του Πειραιά, καθώς είχε βγει για βόλτα από την Τετάρτη το βράδυ, κάνοντας βουτιά από τη βεράντα του σπιτιού του. Ήθελε βλέπετε να γνωρίσει και τον έξω κόσμο. 

Γρήγορα όμως, απογοητευμένος από τους άδειους κάδους και τα καφάσια των ψαράδων στη λαϊκή που δεν του πρόσφεραν τίποτε άλλο παρά κοκαλάκια και στην καλύτερη των περιπτώσεων κανένα ψαροκέφαλο, άλλαξε γνώμη.

Από σήμερα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, αναπαυμένος στη ζεστασιά του καναπέ. Αποφάσισε ώριμος πια - καθότι έξι ετών - ότι σαν το χουζούρι μπροστά στο παράθυρο την ώρα που πέφτει πάνω ο ήλιος και το χάδι των δικών του, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. 

Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην ανεύρεσή του!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση