GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο τραπέζι του Μαξίμου το προσφυγικό

Στις 10 στο Μέγαρο Μαξίμου θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταναστευτικής και Προσφυγικής ...


Στις 10 στο Μέγαρο Μαξίμου θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής.

Σήμερα το πρωί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συζητηθεί η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για το προσφυγικό με τους ευρωβουλευτές να ανησυχούν για τις δυσκολίες εφαρμογής της και τη συμμόρφωση με τους κανόνες διεθνούς δικαίου.

Το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με το Μαξίμου «ζήτησε ένα 24ωρο για να πιέσει ο ίδιος για τη διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup». Ανώτατες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως εάν δεν έχει επιτευχθεί πρόοδος στον ορισμό Eurogroup η Αθήνα θα προχωρήσει στην κατάθεση του αιτήματος για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των κρατών μελών της Ευρωζώνης, με ένα τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο να συναντά αντιδράσεις κυρίως από το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση