ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Το τηλεφώνημα Παπανδρέου που ξάφνιασε τον Β. Λεβέντη

Share it:

Σε περιοδεία στις Σέρρες ήταν ο Βασίλης Λεβέντης όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη γραμμή ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αιφνιδιάστηκε, καθώς νόμιζε ότι τον καλούσε για κάποιου είδους συνεργασίας και δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο.

Το τηλεφώνημα όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, σχετιζόταν με το αίτημα που είχε καταθέσει προ ημερών η Ένωση Κεντρώων για ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή. «Έχω μπροστά μου την αίτησή σας για ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή», του είπε ο πρόεδρός της Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώνοντάς τον για τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις καταστατικές Αρχές της Διεθνούς, προκειμένου ένα νέο κόμμα να ενταχθεί σε αυτή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τον διαβεβαίωσε ότι υπέβαλε μετά λόγου γνώσεως το αίτημα, καθώς επίσης και για την πεποίθησή του ότι το κόμμα του εκφράζεται από τις αρχές και της αξίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ζήτησε τη βοήθειά του και ο πρόεδρός της φέρεται να του είπε πως θα κάνει ευνοϊκή εισήγηση.

Κανόνισαν, πάντως, να βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη από κοντά, αφού ως την Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός θα απουσιάζει στο εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσουν περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Share it:
Reactions:

Εσωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση