GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφική επιχείρηση - σκούπα στο Μπρονξ: Εξαρθρώθηκαν δυο συμμορίες

Μια τεράστια επιχείρηση με κινηματογραφικό σασπένς πραγματοποίησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο Μπρονξ, με στόχο την εξάρθρωση συμμορ...


Μια τεράστια επιχείρηση με κινηματογραφικό σασπένς πραγματοποίησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο Μπρονξ, με στόχο την εξάρθρωση συμμοριών.
Στη διάρκεια της επιχείρησης - η οποία χαρακτηρίστηκε το «πλέον σημαντικό πλήγμα στην ιστορία της πόλης» εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος - εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες και συνελήφθησαν 120 μέλη τους, που καταζητούνταν.
Οι δύο συμμορίες είναι γνωστές με τα προσωνύμια "Big Money Bosses" (BMB), που δρα στη Νέα Υόρκη, και "Fly YGz", που έχει αναπτύξει εγκληματικές δραστηριότητες στο σύνολο των ΗΠΑ.
Μεταξύ των κατηγοριών που θα απαγγελθούν στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται «φόνοι», περιστατικά με «πυροβολισμούς», «βίαιες ενέργειες και πώληση ναρκωτικών ουσιών», «κλοπή, απόπειρα κλοπής, τραπεζική απάτη, χρήση χρημάτων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες», «εκβίαση» κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση